+31 (0) 648 075 196 info@bungalow-noordwijk.nl

Algemene voorwaarden

Artikel 1: Reserveringen / betalingen

Klein Bonaire Noordwijk neemt alleen boekingen aan van personen vanaf 21 jaar. Groepen jongeren en vrienden groepen worden niet toegelaten. U kunt via de website boeken. Uw boeking wordt bevestigd binnen 3 werkdagen per e-mail.
U kunt geen optie nemen op de bungalow. Uw boeking is pas definitief als de aanbetaling is betaald binnen 8 werkdagen op rekeningnummer NL 86 KNAB 0256060606 t.a.v. Klein Bonaire Noordwijk en deze door ons schriftelijk per e-mail is bevestigd. Heeft u de bevestiging niet binnen 5 werkdagen ontvangen, neem dan contact met ons op, info@kleinbonairenoordwijk.nl.

Boekt u langer dan 6 weken voor vertrek, dan vragen wij een aanbetaling van 50%. Boekt u korter dan 6 weken voor vertrekt, dan dient u de gehele reissom te voldoen.

Klein Bonaire Noordwijk behoudt zich het recht voor over te gaan tot annulering van de huur/verhuurovereenkomst bij gebleken onjuistheid van opgegeven gegevens, voor zover dit nadelige gevolgen heeft voor Klein Bonaire Noordwijk.
Alleen gasten van Klein Bonaire Noordwijk hebben het recht tot gebruik van de bungalow op het terrein van de eigenaar, alsmede van de algemene ruimte.

Artikel 2: Aankomst / vertrek

Inchecken: vanaf 15:00
Uitchecken: voor 11:00

De sleutel wordt u persoonlijk overhandigd door Sé of Lisetta. U dient zich te kunnen legitimeren. Arriveert u later dan 15:00 uur, neem dan voortijdig contact met ons op, op telefoonnummer 0648075196.

Artikel 3: Wat is bij de huursom inbegrepen
  • Inclusief: een gratis Caribische welkomstpakket, bedlinnen, een badhanddoeken pakket en een keukenpakket. Inclusief gas, water en licht, één parkeerplaats.
  • Exclusief: eindschoonmaak, toeristenbelasting, toeslag huisdieren (max. 2).
  • U dient bij het uitchecken de bungalow veegschoon en netjes achter te laten. Er worden extra kosten in rekening gebracht als u de bungalow sterk vervuild achterlaat €50,-.
  • Huisvuil, GFT, glas en papier dient u zelf weg te gooien in de daarvoor bestemde vuilniscontainer aan het begin van het park en onverhoopt aanwezige rommel aldaar op te ruimen.
Artikel 4: De honden

Op Klein Bonaire Noordwijk mogen maximaal 2 honden per verblijf worden meegenomen. Hiervoor komen extra kosten in rekening. €7,50 per nacht, per hond. Bezitters van honden dienen deze aangelijnd te houden en zorg te dragen voor het opruimen van hun uitwerpselen.

Artikel 5: BBQ-en, rook en vuur
  • In de bungalow is het verboden om te roken. Buiten op het terras staan asbakken, waar u kunt roken.
  • Open vuur in en om de bungalow is verboden. BBQ-en alleen in de daarvoor bestemde BBQ.
  • Behandel de natuur met respect en voorkom duinbranden.
  • Bij overlast en/of schade toebrengen aan het huisje, de inventaris of andere eigendommen van parkgasten, loopt u het risico Klein Bonaire Noordwijk voortijdig te moeten verlaten.
Artikel 6: Borg

Klein Bonaire Noordwijk dient met passie en liefde te worden gebruikt door onze gasten. Indien u uw bungalow bij vertrek sterk vervuild achterlaat, kunnen hiervoor extra schoonmaakkosten worden verrekend. Deze kosten hiervan bedragen € 50,-

Artikel 7: Aansprakelijkheid

De hoofdpersoon, genoemd in de verhuurbevestiging, is verantwoordelijk voor een ordelijke gang van zaken in en om de bungalow. Breuk/vermissing of beschadiging van inventaris of accommodatie dient dan ook direct door de hoofdpersoon te worden afgerekend.

Wij zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, schade of ongevallen, veroorzaakt aan personen en/of goederen tijdens of ten gevolge van een verblijf in en rondom Klein Bonaire Noordwijk.

Het defect gaan van (elektrische) apparaten in Klein Bonaire Noordwijk kan niet gelijk opgelost worden. Wij doen ons best om dit te verhelpen mits het niet uw aansprakelijkheid is.

Wij behouden het recht om onderhoud te plegen tijdens uw verblijf. Wij proberen met onze gasten natuurlijk rekening te houden.

Artikel 8: Verkeersregels

Op het terrein gelden de verkeersregels overeenkomstig de wegenverkeerswet. Fietsers zijn vrijgesteld van het volgen van rijrichting. Voetgangers hebben ten alle tijden voorrang. Het verkeer dient zijn snelheid hieraan aan te passen. Parkeren is alleen toegestaan in de vakken op de parkeerplaatsen. Klein Bonaire Noordwijk heeft een eigen, genummerde parkeerplek, nummer 29. De overige plekken zijn extra.

Artikel 9: Overlast

Een ieder zal er op toezien geen overlast, in welke vorm dan ook, te bezorgen aan buren en overige parkbewoners.

Geen geluidshinder middels radio,Tv en andere geluiden producerende apparaten die nadeel of hinder veroorzaken bij omwonende.

U dient uw motoren en/of (brom)fietsen zo te plaatsen dat de weg ongehinderd gebruikt kan worden. Toeteren is niet toegestaan.

Algemene regels van fatsoen, normen en waarden gelden ook op het park.

Artikel 10: Annuleren

Wilt u de reservering buiten 6 weken voor aanvang van het verblijf ongedaan maken, dan bent u 50% van het boekingsbedrag verschuldigd. Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van het verblijf of bij voortijdige beëindiging van het verblijf is het volledige boekingsbedrag verschuldigd.

U dient schriftelijk per e-mail de annulering door te geven.

Artikel 11: Huisreglement

In Klein Bonaire Noordwijk dient u en uw gezelschap zich te houden aan de vastgestelde huisregels. Het huisreglement, dat op alle huurovereenkomsten van toepassing is, hangt zichtbaar in de bungalow.

Het aansluiten van infrarood lampen en andere elektrische kachels, past niet in de Caribische sferen van Klein Bonaire Noordwijk, en is niet toegestaan.

Artikel 12: Klachten

Klein Bonaire Noordwijk probeert uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Heeft u toch een klacht? Laat het ons dan weten tijdens uw verblijf. Dan kunnen wij proberen deze op te lossen. Heeft u na het verlaten van Klein Bonaire Noordwijk toch nog een klacht, dan vinden wij het heel jammer dat u dit niet kenbaar heeft gemaakt tijdens uw verblijf. In geen van de gevallen kunnen wij geld terug geven.

Artikel 13: Prijswijzigingen

Wij behouden het recht om tussentijds prijzen te wijzigen. Vergissingen en fouten binden ons niet.