+31 (0) 648 075 196 info@bungalow-noordwijk.nl

Flamingo Noordwijk

Klein Bonaire Noordwijk

Flamingo Noordwijk

Klein Bonaire Noordwijk

Bungalow Flamingo Noordwijk

Bungalow Flamingo Noordwijk

Precies naast Klein Bonaire Noordwijk ligt nu de Flamingo! Dicht bij de duinen, strand en zee maar midden in de natuur en tussen de bollenvelden.
Een zomerse bungalow met een grote, zonnige tuin waar verschillende zit en lounge plekken zijn. Deze bungalow is geschikt voor 4 personen en zal jullie ook het zomerse gevoel geven.

Bungalow Klein Bonaire Noordwijk

Bungalow Klein Bonaire Noordwijk

Op zoek naar een bungalow in Noordwijk? Op een steenworp loopafstand van het strand, de duinen en de zee van Noordwijk ligt onze bungalow ‘Klein Bonaire Noordwijk’ op een rustig vakantiepark. Kom in een relaxte sfeer tot rust en geniet van de prachtige omgeving! De bungalow is geschikt voor 4 personen en heeft vele faciliteiten om je vakantie tot een succes te brengen.

Lisetta, Sé & Wiep

Het strand is ons thuis en zodra de zon begint te schijnen zijn wij altijd op het strand te vinden. Sé werkt op het strand en is badman geworden op het meest Zuidelijke stukje strand van Noordwijk. Lisetta helpt naast haar werk als basisschool juf, veel op het strand. Wiep kijkt toe hoe hij binnenkort kan komen helpen op het strand. Om dit relaxte strandleven over te dragen zijn ‘Flamingo Noordwijk’ en ‘Klein Bonaire Noordwijk’ ontstaan.

Onze locatie