+31 (0) 648 075 196 info@bungalow-noordwijk.nl
Eet, ontdek en ervaar
Onze aanbevelingen

Noordwijk ligt in de bruisende Bollenstreek. Vooral in het hoogseizoen is er van alles te beleven. Wij hebben een aantal tips voor je op een rij gezet!

Noordwijk in de Bollenstreek

In de omgeving is er van alles te beleven. Wil je meer zien dan Klein Bonaire Noordwijk, trek er dan op uit! Het strand ligt op wandel en fiets afstand, het gezellige centrum van Noordwijk is in de buurt. Maar ook een tal van activiteiten zijn er te beleven. Zoals een midgetgolf baan, een bowlingbaan, een wellness centrum, een surfschool en natuurlijk heerlijke strandbedjes op het strand. Ben je gek op shoppen dan zijn de steden als Leiden, Haarlem, Den Haag en Amsterdam zeker een aanrader!

De omgeving van Noordwijk

Klein Bonaire Noordwijk ligt middenin de Bollenstreek. De mooie natuur, de uitgestrekte stranden, de eindeloze bollenvelden, de bruisende steden, de gezellige restaurantjes en barretjes, vervelen dat is onmogelijk op Klein Bonaire Noordwijk!

Keukenhof

De Keukenhof ligt op slechts 7 km afstand van de bungalow. Een ideaal uitstapje voor iedereen!

Bubbels Beach.

Een relaxte strandtent waar wij dagelijks te vinden zijn! Heerlijke gerechten worden hier bereid. De sfeer is hier heel relaxt!

Zie: https: www.bubbelsbeach.nl

Snack voor overdag

Deze kibbeling die moet je proeven! Want hij is echt te gek!

Zie: www.admiraaldewitt.nl

Zeetong eten?

Ben je ook net zo gek op zeetong als wij zijn? Dan moet je hier op donderdag de zeetong eten die dan in de aanbieding is!

Zie: www.dekluchtnoordwijk.nl