+31 (0) 648 075 196 info@bungalow-noordwijk.nl

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Zijn er huisdieren toegestaan?

Ja, er zijn maximaal 2 honden toegestaan. De kosten bedragen €7,50 p/n per hond.

Kunnen we fietsen huren?

In de omgeving zijn er tal van mogelijkheden om fietsen te huren. Mail ons voor extra informatie over een fietsverhuurder.

Kan ik parkeren bij de bungalow?

Er is een gratis parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein. U kunt uitsluitend parkeerplek 24 en 29 gebruiken.

Kan ik ook een afwijkend verblijf boeken?

In het hoog seizoen zijn de wisseldagen zaterdag. U kunt meerdere weken achter elkaar boeken. In het midden seizoen zijn de wisseldagen op maandag en vrijdag.

Kan ik mijn verblijf annuleren?

Wilt u uw reservering binnen 6 weken voor aanvang van het verblijf ongedaan maken, dan bent u 50% van het huurbedrag schuldig. Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van het verblijf of bij voortijdige beëindiging van het verblijf is het volledige boekingsbedrag verschuldigd. U dient altijd schriftelijk te bevestiging dat u wilt annuleren.

Wanneer dient de betaling voldaan te worden?

De aanbetaling dient na boeking te worden voldaan op rekening nummer NL86KNAB 0256060606 t.a.v. L.M. van Ekris / S.P Aniba, o.v.v. uw aankomstdatum.

Wanneer is mijn reservering definitief?

Als de aanbetaling ontvangen is en u per mail een bevestiging van ons heeft gehad.

Kan ik mijn verblijf omboeken?

Tot 6 weken voor vertrek is het mogelijk om uw verblijf om te boeken, mits er beschikbaarheid is. Er kan helaas geen geld worden teruggeven.

Wat is bij de huursom inbegrepen?

Bij de huursom is inbegrepen gas, water en licht, lakenpakket, handdoekenpakket en een Caribische welkomstpakket. U bent verplicht om schoonmaakkosten te betalen.

Kunnen we strandbedjes huren op het strand?

Ja, exclusief voor gasten van Klein Bonaire Noordwijk hebben wij zeer aantrekkelijke tarieven. Een loungeset voor 2 personen is te boeken per dag voor €30,-, per weekend voor €40,-, per midweek voor €50 en per hele week voor €60,-!

Welke gasten zijn welkom in onze bungalow?

Bungalow Noordwijk ligt op een gezellig familiepark en is daardoor niet geschikt voor vriendengroepen, vrijgezellenfeesten en geluidsoverlast makende personen.

Mogen er honden op het strand?

Ja, alleen bij afrit 1 bij de Koningin Astrid Boulevard. Uw hond is alleen welkom bij strandpaviljoen Bubbels Beach en bij het strandverhuur voor het paviljoen. Zie voor meer informatie de website van de gemeente Noordwijk.

Is er wifi?

Ja zeker!

Kan je parkeren bij het strand?

Op warme dagen kan het heel druk zijn op de parkeerplaatsen. Wij raden u aan om extra vroeg te komen voor een vrije parkeerplek bij het strand. Op de fiets is het vanaf Bungalow Noordwijk 5 km fietsen.